x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident incredibil la Timiș. Doi bărbați au vrut să-și repare acoperișul după furtună, dar au căzut amândoi în gol

Accident incredibil la Timiș. Doi bărbați au vrut să-și repare acoperișul după furtună, dar au căzut amândoi în gol

26 Sep 2017   •   16:42
Accident incredibil la Timiș. Doi bărbați au vrut să-și repare acoperișul după furtună, dar au căzut amândoi în gol

Incident grav în localitatea timișeană Bucovăț. Doi bărbați, unchi și nepot, încercau să repare acoperișul distrus de furtuna ce a lovit județul Timiș. 

Cei doi reparau acoperișul casei afectate puternic de furtună. La un moment dat însă structura de rezistență a unui zid a cedat, iar acesta s-a prăbușit cu cei doi bărbați. Cel tânăr, în vârstă de 37 de ani, a fost rănit ușor, însă unchiul său, în vârstă de 57 de ani, a suferit răni grave.

La fața locului a fost trimis un echipaj de ambulanță, însă medicii au solicitat ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru a-l coborî din podul casei pe bărbatul rănit. Acesta a fost transportat de urgență la spital cu mai multe traumatisme la nivelul capului, toracelui, bazinului și membrelor inferioare.

La fața locului pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare, una de capacitate medie, dar și cu cinci subofițeri.Observator.tv

×
Subiecte în articol: accident in timis