x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ACCIDENT ÎNGROZITOR. Un BMW scăpat de sub control a spulberat un grup de oameni aflaţi pe o terasă

ACCIDENT ÎNGROZITOR. Un BMW scăpat de sub control a spulberat un grup de oameni aflaţi pe o terasă

15 Aug 2017   •   14:15
ACCIDENT ÎNGROZITOR. Un BMW scăpat de sub control a spulberat un grup de oameni aflaţi pe o terasă

Trei oameni au ajuns în stare gravă la spital, cu numeroase fracturi şi lovituri la cap, după ce au fost spulberaţi de un BMW Z4 scăpat de sub control, pe terasa unui magazin.

Teribilul accident s-a produs, astăzi, în satul Cieşti, comuna Lunca Corbului din judeţul Argeş.

Şoferul unui BMW Z4, un tânăr de 29 de ani, din Olt, a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina a intrat în plin într-un grup de oameni aflaţi pe terasa unui magazin din sat.

Martorii au povestit cum şoferul conducea cu viteză, iar în curbă a pierdut controlul maşinii, acesta intrând în plin în oamenii aflaţi la o masă în faţa magazinului. În urma impactului violent, trei persoane au fost grav rănite.

"A intrat în plin în ei! Cred că avea peste 200 de km/h şi l-a furat spatele", au precizat oamenii care se aflau în apropierea magazinului atunci când s-a produs accidentul.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au intervenit echipaje SMURD, ambulanţe, dar şi poliţiştii Serviciului Rutier.

O femeie care a văzut impactul a povestit cum una dintre victime a fost lovită în plin şi aruncată câţiva metri, în timp ce alte două persoane au fost prinse sub maşină.Observator tv

×
Subiecte în articol: accident argeş