x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la Ploieşti. O ambulanta a fost lovita. Cinci persoane au fost ranite

Accident la Ploieşti. O ambulanta a fost lovita. Cinci persoane au fost ranite

24 Iul 2016   •   23:21
Accident la Ploieşti. O ambulanta a fost lovita. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase pornite.

Şoferul unui autoturism ar fi intrat în intersecţie trecând pe culoarea verde a semaforului, fără a acorda prioritate ambulanţei aflate în misiune.

În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat, iar asistenta şi pacientul au fost răniţi, suferind un traumatism la nivelul şoldului, respectiv o plagă la cap.

Alte trei persoane aflate în autoturismul implicat în accident au fost rănite, toate cele cinci victime, între care şi o tânără de 17 ani, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. www.agerpres.ro

×