x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la Sarmizegetusa. Un motociclist a intrat într-un cap de pod și a murit

Accident la Sarmizegetusa. Un motociclist a intrat într-un cap de pod și a murit

13 Oct 2019   •   22:27
Accident la Sarmizegetusa. Un motociclist a intrat într-un cap de pod și a murit
Sursa foto: Orientaly/Getty Images/iStockphoto

Un motociclist şi-a pierdut viaţa, duminică seara, şi o tânără care se afla cu el, în calitate de pasager, a fost grav rănită, după ce motocicleta condusă de acesta a lovit un cap de pod pe DN 68, la intrare în comuna Sarmizegetusa, din judeţul Hunedoara.

"Motociclistul, un bărbat de aproximativ 30-33 de ani, a intrat în stop cardiorespirator post-traumatic. S-au încercat manevre de resuscitare timp de 30 de minute, dar fără succes, din păcate", a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Pasagera de pe motocicletă, o tânără de 25 de ani, a suferit fracturi la mâna şi piciorul drept, o contuzie de bazin şi de coloană cervicală. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean din Deva.

Pentru salvarea victimelor şi acordarea măsurilor de prim ajutor la faţa locului au intervenit pompierii militari de la punctul de lucru Toteşti, precum şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi ale SMURD Hunedoara. AGERPRES

×