x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal în județul Brăila, doi oameni au decedat în urma unui impact violent între o dubă și un TIR

Accident mortal în județul Brăila, doi oameni au decedat în urma unui impact violent între o dubă și un TIR

04 Dec 2017   •   13:36
Accident mortal în județul Brăila, doi oameni au decedat în urma unui impact violent între o dubă și un TIR

Două persoane au decedat luni dimineaţa în urma impactului între o autoutilitară şi un TIR pe DN 2B Buzău-Brăila, pe raza localităţii Cilibia. 

Traficul rutier în zonă a fost complet blocat aproape o oră. 

"O autoutilitară care se deplasa de la Buzău spre Brăila a intrat în spatele unui TIR care rula în acelaşi sens de mers. În urma impactului, două persoane din autoutilitară au rămas încarcerate", a declarat, pentru AGERPRES, agentul şef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău. 

Potrivit sursei citate, la faţa locului au acţionat mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar persoanele încarcerate au fost scoase decedate din autoutilitara avariată în proporţie de peste 80%. 

"Una din persoanele decedate a fost identificată, este vorba de un tânăr de 23 de ani din judeţul Vâlcea care conducea autoutilitara, cea de-a doua persoană decedată nu a fost încă identificată", a mai declarat sursa citată. AGERPRES

×