x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident mortal la Vaslui! Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi altul e rănit, după ce s-au răsturnat cu maşina

Accident mortal la Vaslui! Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi altul e rănit, după ce s-au răsturnat cu maşina

23 Apr 2018   •   15:05
Accident mortal la Vaslui! Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi altul e rănit, după ce s-au răsturnat cu maşina

Un bărbat a decedat, luni, în urma unui accident de circulaţie produs pe raza comunei Fălciu, iar un altul a fost rănit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, din primele cercetări efectuate la locului, vinovat de producerea accidentului este şoferul unei dube, un bărbat în vârstă de 20 de ani, care s-a angajat într-o depăşire, a acroşat o maşină care se deplasa în aceeaşi direcţie, după care a ieşit de pe partea carosabilă, a lovit un mal de pământ şi s-a răsturnat. 

"În urma impactului, pasagerul de pe locul din dreapta al dubei, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Fălciu, a decedat pe loc, iar conducătorul auto a fost rănit, el fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad. În maşina acroşată de dubă se aflau conducătorul auto şi o pasageră pe scaunul din dreapta, aceştia nefiind răniţi. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. AGERPRES 

×
Subiecte în articol: accident mortal vaslui