x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DE 581. Un barbat neidentificat a fost UCIS de un TIR în plină noapte

Accident pe DE 581. Un barbat neidentificat a fost UCIS de un TIR în plină noapte

13 Oct 2015   •   13:35
Accident pe DE 581. Un barbat neidentificat a fost UCIS de un TIR în plină noapte

 Un bărbat rămas, deocamdată, neidentificat, a fost lovit, luni noapte de un TIR condus de un cetățean moldovean. Victima a fost transportată la spital dar a decedat în scurt timp, informeaza vremeanoua.ro.

Accidentul s-a produs pe DE 581, în afara localității Tutova. Ștefan O., de 35 de ani, din Republica Moldova, conducea un autocamion din direcția Tecuci către Bârlad. La un moment dat a acroșat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă. După producerea evenimentului rutier, la fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță care a preluat victima. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. moldoveanu s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

"Un bărbat din Republica Moldova conducea un camion înmatriculat în Republica Moldova, din direcţia Tecuci către Bârlad. La un moment dat a acroşat un pieton, care se deplasa în mod neregulamentar pe partea carosabilă. Pietonul a fost transportat la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad, iar urmare a leziunilor grave a decedat", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie (IPJ) al judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

×
Subiecte în articol: accident