x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN 14. Cel puțin o persoană a fost rănită!

Accident pe DN 14. Cel puțin o persoană a fost rănită!

11 Feb 2016   •   09:12
Accident pe DN 14.  Cel puțin o persoană a fost rănită!

UPDATE Traficul rutier a revenit la normal, pe DN14 km 9, la intrarea în localitatea Şura Mare, unde a avut loc un accident rutier, în urma căruia a fost rănită o femeie, potrivit Poliţiei.


Accidentul a avut loc pe Drumul Național 14, la kilometrul 9. Este vorba de o tamponare între două mașini, iar traficul în zonă se desfășoară alternativ, informeaza oradesibiu.ro.

Evenimentul rutier a avut loc joi dimineață la intrarea în localitatea Șura Mare. O șoferiță de 30 de ani din Mediaș, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta și a pătruns pe contrasens unde s-a tamponat cu o mașină ce circula regulamentat. Celălalt autoturism era condus de un șofer de 38 de ani din Sibiu. În urma impactului șoferița vinovată a fost rănită. În zona producerii accidentului, traficul se desfășoară deocamdată alternativ (ora 8:10) .  

"Cauza accidentului a fost viteza neadaptată în curbă la dreapta. O şoferiţă de 30 de ani din Mediaş, circulând spre Sibiu, nu a adaptat viteza în curbă la dreapta şi a pătruns pe contrasens, în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani din Sibiu", a anunţat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

×
Subiecte în articol: accident