x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN 17 in Bistriţa-Năsăud: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite

Accident pe DN 17 in Bistriţa-Năsăud: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite

03 Ian 2016   •   19:36
 Accident pe DN 17 in Bistriţa-Năsăud: Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite
Sursa foto: bistriteanul.ro

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite în urma unui grav accident produs duminică seara pe DN 17, în localitatea Şieu Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Mina Resteman.

Din primele date, rezultă că şoferul care a decedat, în vârstă de 42 de ani şi domiciliat în judeţul Botoşani, a încercat să efectueze o depăşire, moment în care a acroşat maşina care se afla în faţa sa, după care a colizionat o altă maşină care circula regulamentar din sens opus. Un alt autoturism care se afla în spatele celui care a provocat accidentul a intrat în maşinile deja lovite.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 17 a fost blocat mai bine de o oră, iar la faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă, două echipaje de prim ajutor ale SMURD şi o ambulanţă.

Femeia de 36 ani care conducea autoturismul lovit pe contrasens, originară din Satu Mare, a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a fi scoasă dintre fiarele contorsionate.

O altă femeie, care se afla în autoturismul condus de bărbatul care a decedat, se află în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Viorel Botezatu, trei dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, iar alţi trei au refuzat internarea, pe motiv că rănile lor nu sunt grave.

Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul rutier de pe DN 17.  

×