x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN1 lângă Braşov. Doi morţi şi şapte răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Accident pe DN1 lângă Braşov. Doi morţi şi şapte răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

28 Sep 2015   •   10:47
Accident pe DN1 lângă Braşov. Doi morţi şi şapte răniţi, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, astăzi dimineaţa, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, pe DN1, între localităţile braşovene Şercaia şi Perşani, traficul rutier fiind blocat timp de o oră şi jumătate. Potrivit purtătorului de cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a produs la ora 08.30, pe DN1 la kilometrul 216 + 700 metri, între localităţile Şercaia şi Perşani, după ce un şofer de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Sibiu, a pierdut controlul volanului într-o curbă, carosabilul fiind umed, şi s-a ciocnit cu un autobuz care venea din sens opus, informeaza mytex.ro.

În urma impactului, şoferul de 27 de ani şi pasagerul din dreapta sa, în vîrstă de 28 de ani, au murit pe loc. De semenea, şapte persoane din autobuz au fost rănite uşor, trei primind îngrijiri la faţa locului, iar patru au fost transportate la spital, potrivit sursei citate.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, trei SMURD şi două ambulanţe.

Potrivit purtătorulu die cuvînt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, în autobuz se aflau 54 de calători, iar cîţiva dintre aceştia au fost răniţi uşor, suferind escoriaţii şi traumatisme minore.

Circulaţia în zonă a fost blocată pînă în jurul orei 10.00, traficul rutier fiind deviat pe rute alternative, DJ 104 A şi DN 73A. 

×
Subiecte în articol: accident