x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO + FOTO - Accident spectaculos în Constanța. O femeie a reușit să facă praf 10 mașini

VIDEO + FOTO - Accident spectaculos în Constanța. O femeie a reușit să facă praf 10 mașini

13 Feb 2018   •   11:54
VIDEO + FOTO - Accident spectaculos în Constanța. O femeie a reușit să facă praf 10 mașini

O femeie a fost rănită și zece mașini avariate, noaptea trecută, în urma unui accident produs la Constanța. Mașina condusă de femeie a lovit un stâlp, după care a ricoșat în mașinile parcate.

Pompierii au fost solicitați să intervină la scurt timp după miezul nopții pe bulevardul 1 Decembrie, unde un autoturism de teren a izbit violent un stâlp, iar apoi a ricoșat și a distrus și alte mașini parcate pe marginea drumului. La volan era o femeie în vârstă de 37 de ani, care a fost rănită grav.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, Poliției și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, inclusiv unul pentru descarcerare, dar intervenția acestuia nu a fost necesară. Femeia a suferit un traumatism toracic și a fost preluată conștientă de ambulanță și transportată la spital.

 În urma impactului foarte puternic, stâlpul de electricitate lovit de mașină a fost practic smuls din pământ, iar 10 autoturisme parcate au fost grav avariate.

 

×
Subiecte în articol: accident in constanta