x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident spectaculos într-o localitate din judeţul Cluj

Accident spectaculos într-o localitate din judeţul Cluj

13 Mar 2017   •   15:41
Accident spectaculos într-o localitate din judeţul Cluj

Doi tineri au ajuns duminică dimineață în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca după ce au fost implicați într-un accident rutier pe raza localității clujene Corpadea.

Cei doi circulau în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un autoturism BMW, în direcția Mociu – Apahida, la volanul autoturismului fiind un tânăr de 26 de ani din Geaca alături de el fiind şi un prieten, în vârstă de 19 ani.

În jurul orei 3 dimineața, teribilismul și lipsa de experiență și-au spus cuvântul. Șoferul de 26 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar autoturismul a părăsit carosabilul.

Mașina a zburat practic de pe șosea și s-a izbit violent de gardul unei case, ”aterizând” apoi în poziție aproape verticală sprijinită fiind de un stâlp de electricitate.

Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi, care au fost preluați de ambulanțe și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Sursa: someseanul.ro

×