x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL in Constanţa: Două persoane au MURIT

Accident TERIBIL in Constanţa: Două persoane au MURIT

12 Oct 2016   •   18:52
Accident TERIBIL in Constanţa: Două persoane au MURIT

Doi bărbaţi au decedat şi o femeie a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, miercuri după-amiază, în urma unui accident grav care s-a petrecut în jurul orei 17,10 pe DN 39, între localităţile Tuzla şi 23 August, la km 28+600. 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa, accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism Skoda, cu domiciliul în Municipiul Constanţa, care circula dinspre Mangalia către Constanţa, şi care a intrat pe contrasens, colizionând cu un autovehicul Dacia, care rula regulamentar, deplasându-se către Mangalia. 

Conform sursei citate, este posibil ca accidentul să se fi produs pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile meteorologice severe, cu ploaie torenţială, care putea genera derapajul roţilor. 

În urma coliziunii violente, şoferul autoturismului Skoda a decedat pe loc. De asemenea, poliţiştii spun că şi şoferul şoferul Daciei a decedat în timp ce era reanimat la faţa locului, iar cel de-al doilea ocupant au maşinii, o persoană de sex feminin, a fost transportată în stare gravă la SCJU Constanţa. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident accident in constanta