x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident teribil pe un pod din județul Sibiu. Un autoturism s-a făcut bucăți după ce a lovit un camion

Accident teribil pe un pod din județul Sibiu. Un autoturism s-a făcut bucăți după ce a lovit un camion

20 Feb 2021   •   08:45
Accident teribil pe un pod din județul Sibiu. Un autoturism s-a făcut bucăți după ce a lovit un camion

Un autoturism, care a intrat pe contrasens și a lovit un camion, s-a făcut bucăți. Șoferul autoturismului a supraviețuit și a fost transportat la spital. Îngrijiri medicale a primit și șoferul camionului, mașina acestuia fiind grav avariată.

Accidentul s-a produs sâmbătă, pe DN1, pe un pod din zona localității Avrig. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, a făcut o depășire neregulamentară, a intrat pe contrasens si a lovit o autoutilitara care venea din sens opus, condusă de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Brașov.

Echipajul de descarcerare l-a scos pe șoferul autoturismului dintre resturile mașinii și apoi l-a trimis la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului din Sibiu. În momentul în care a fost luat de echipajul SMURD, bărbatul era conștient și cooperant. Îngrijiri medicale a primit și șoferul camionului implicat în accident.

La fața locului au ajuns echipaje de polițiști și de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipe SMURD. Traficul pe pod este blocat.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: accident