x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident TERIBIL provocat de un important lider politic în Constanța. Era beat și a ucis un om

Accident TERIBIL provocat de un important lider politic în Constanța. Era beat și a ucis un om

17 Feb 2020   •   08:21
Accident TERIBIL provocat de un important lider politic în Constanța. Era beat și a ucis un om
Sursa foto: ISU Constanta

Accidentul mortal de duminică seara, 16 februarie, din Constanța a fost provocat de fostul prefect liberal al Constanței, Ioan Albu.  Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar alți doi au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce două mașini s-au izbit frontal, potrivit Replica online

Martorii susțin că tragedia ar fi fost provocată de fostul prefect al județului, Ioan Albu, care s-ar fi urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult, potrivit acelorași surse, fostul demnitar conducea extrem de agresiv și a făcut mai multe depășiri riscante, înainte de a provoca accidentul mortal. Fostul prefect se afla la volanul unui Range Rover. În momentul accidentului, fostul prefect se afla în maşină alături de tatăl său, Gheorghe Albu, fost secretar de stat PNL în Ministerul Argiculturii. Fostul prefect avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat şi este acum cercetat penal.

Impactul a fost atât de violent încât autoturismele au fost aruncate pe câmp. Polițiștii de la Rutieră investighează cauzele producerii accidentului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că şoferul care a pătruns pe contrasens avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin şi, ajungând la kilometrul 230+400 metri, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului al celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani", au transmis reprezentanţii IPJ.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", pentru scoaterea unui bărbat dintre fiarele contorsionate ale uneia dintre maşini a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

"La accidentul de pe DN 3, între Ciocârlia de Sus şi Ciocârlia de Jos, au intervenit pompierii Detaşamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD B. La faţa locului a mai fost alocată o ambulanţă pentru terapie intensivă mobilă. Accidentul a avut loc între două autoturisme, au rezultat două victime, din care una încarcerată (prinsă sub autoturism). Pompierii au reuşit extragerea bărbatului, însă acesta a fost declarat decedat", au menţionat reprezentanţii ISU citați de Agerpres.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare.

×
Subiecte în articol: accident Ioan Albu