x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alba: 25 de ani de închisoare pentru un tânăr care a ucis cu bestialitate o damă de companie

Alba: 25 de ani de închisoare pentru un tânăr care a ucis cu bestialitate o damă de companie

05 Dec 2016   •   18:08
Alba: 25 de ani de închisoare pentru un tânăr care a ucis cu bestialitate o damă de companie

Un tânăr din Alba Iulia care a ucis la începutul acestui an o damă de companie, originară din Mehedinţi, a fost condamnat luni de către Tribunalul Alba la 25 de ani de închisoare şi obligat la plata a 400.000 de lei drept daune morale. 

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de către Tribunalul Alba. 

Mihai Răzvan Pandelea, de 26 de ani, a omorât, în februarie, o fată, în apartamentul închiriat de aceasta într-o zonă ultracentrală din Alba Iulia, unde cei doi şi-au dat întâlnire. În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 2 spre 3 februarie, a contactat-o telefonic pe victimă şi a stabilit cu ea o întâlnire la apartamentul unde tânăra locuia fără forme legale. 

''Fără a avea un motiv întemeiat, P.M.R. a luat din bucătărie un cuţit şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona gâtului, cauzându-i leziuni corporale grave, care au condus la deces. După comiterea faptei de omor, P.M.R. a sustras din apartamentul victimei trei telefoane mobile, o tabletă, cuţitul folosit la agresiune şi alte bunuri", se menţiona într-un comunicat transmis, la data respectivă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. După ce a fost prins, tânărul a recunoscut fapta comisă. AGERPRES

×