x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Arad! Un pedofil urmăreşte fetiţele la şcoală şi face gesturi obscene!

Alertă în Arad! Un pedofil urmăreşte fetiţele la şcoală şi face gesturi obscene!

22 Noi 2017   •   10:43
Alertă în Arad! Un pedofil urmăreşte fetiţele la şcoală şi face gesturi obscene!

O mămică din Arad a făcut un avertisment îngrijorător pe Facebook după ce fetiţa ei i-a povestit că un pedofil le urmăreşte şi face gesturi obscene.

Femeia a scris pe Facebook că, în zona Şcolii Generale nr. 18 din cartierul Vlaicu din Arad, un bărbat le urmăreşte pe fetiţe şi chiar face gesturi obscene în faţa copiilor.

Postarea a avut parte de sute de reacţii din partea părinţilor din Arad, iar unii dintre ei au precizat că un astfel de individ sau poate chiar acelaşi individ face aceleaşi lucruri şi în zona Şcolii General nr. 22 din Micălaca.

"În atenţia părinţilor care au copii la gen18. Mare grijă, un pedofil, bolnav psihic urmăreşte fetiţele în zonă şi face gesturi obscene. Mare grijă, mămici. Poliţia nu îşi face treaba", a scris femeia pe Facebook.Sute de oameni au comentat la postare, iar unele dintre comentarii au confirmat ipoteza şocantă a unui pedofil care umblă liber pe străzile din Arad.Dacă observaţi un astfel de individ care are un comportament neadecvat în public, sunaţi la numărul unic de urgenţă 112.Observator.tv

×