x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Alertă în Covasna! Locatarii unui bloc au fost evacuaţi de urgenţă, din cauza unui incendiu

Alertă în Covasna! Locatarii unui bloc au fost evacuaţi de urgenţă, din cauza unui incendiu

10 Ian 2019   •   18:17
Alertă în Covasna! Locatarii unui bloc au fost evacuaţi de urgenţă, din cauza unui incendiu

Locatarii unui bloc din oraşul-staţiune Covasna au fost evacuaţi din locuinţe în urma unui incendiu izbucnit joi în subsolul acestuia.

"În momentul sosirii la faţa locului, pompierii covăsneni au constatat că ardeau diferite materiale combustibile şi deşeuri depozitate într-o boxă din subsolul blocului, iar casa scării era inundată de fum. Pompierii militari şi voluntari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, concomitent cu evacuarea celor 11 locatari (7 adulţi şi 4 copii) şi un câine ce se aflau la acea oră în apartamente. (...) Din fericire, în acest caz nu au existat victime omeneşti, doar pagube materiale", au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire.

La intervenţie s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Târgu Secuiesc, o autoscară mecanică din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe şi o autospecială a SVSU Covasna. AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu covasna