x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - O mașină a intrat în mulțime pe un trotuar din Buzău. A fost activat PLANUL ROȘU

ALERTĂ - O mașină a intrat în mulțime pe un trotuar din Buzău. A fost activat PLANUL ROȘU

13 Dec 2017   •   12:35
ALERTĂ - O mașină a intrat în mulțime pe un trotuar din Buzău. A fost activat PLANUL ROȘU
Sursa foto: Foto: reporterbuzoian.ro

 Şase persoane au fost rănite miercuri, la Buzău, în urma unui accident produs de o şoferiţă care, încercând să parcheze, a dărâmat o poartă metalică, ce s-a prăbuşit peste un grup de pietoni aflaţi pe trotuar.

Conform unor surse, accidentul s-a produs în apropierea şcolii gimnaziale nr. 1 din Buzău, iar şoferiţa care l-a produs ar fi directoarea unităţii de învăţământ, Monica Gheorghe.

"Au fost mobilizate patru echipaje ale Ambulanţei, precum şi unul SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple. Sunt cel puţin şapte victime, dar situaţia este în dinamică", a declarat, iniţial, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, precizând că a fost declarat plan roşu de intervenţie. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu, a precizat pentru AGERPRES că este vorba de un accident cu şapte victime. Conform acestuia, o femeie ar fi acroşat o poartă metalică în momentul în care a executat o manevră de parcare pe trotuar, iar poarta s-a prăbuşit peste persoanele aflate în apropiere. 

Conform lui Drăghiciu, în urma accidentului au rezultat şase victime, cinci femei şi un bărbat, pietoni, iar şoferiţa a suferit un atac de panică. AGERPRES

×