x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale ALERTĂ - UPDATE - Atac armat în comuna doljeană Palilula. Patru persoane au fost împușcate, 3 morți

ALERTĂ - UPDATE - Atac armat în comuna doljeană Palilula. Patru persoane au fost împușcate, 3 morți

02 Dec 2016   •   18:39
ALERTĂ - UPDATE - Atac armat în comuna doljeană Palilula. Patru persoane au fost împușcate, 3 morți
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

UPDATE 2: Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercaţie iscată în localitatea Palilula, comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, în timp ce se afla în vizită la o prietenă. 

Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat pentru AGERPRES că altercaţia în care s-a folosit o armă artizanală a fost anunţată prin 112, la ora 16,45, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. "Altercaţia produsă la Palilula, în care s-a folosit şi o armă artizanală, în care mai multe persoane au fost rănite a fost sesizată prin 112. Poliţiştii de la investigaţii criminale şi criminaliştii ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate prin 112 se confirmă", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani din Timişoara, aflat în stare de depresie, care venise la Palilula după o prietenă de a sa, a avut o altercaţie cu mai mulţi vecini şi a folosit un pistol, împuşcând mai multe persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce şi-a dat seama ce a făcut, tânărul timişorean s-a împuşcat cu aceeaşi armă. Ulterior, au murit şi fiul bărbatului decedat pe loc, precum şi agresorul. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat ancheta în acest caz.

UPDATE 1: Atât timișoreanul de 28 de ani, cât și cealaltă persoană care fusese rănită de acesta, au decedat la Spitalul de Urgență Craiova. Potrivit anchetatorilor, înainte să încerce să își pună capăt zilelor, bărbatul de 28 de ani a tras cu pistolul spre alte două persoane, care au suferit plăgi împușcate la antebraț, respectiv obraz.

Știrea inițială: Două persoane, tată și fiu, au fost împușcate în acestă seară în localitatea doljeană Palilula, de un bărbat de 28 de ani, din Timișoara, care a încercat să apoi își pună capăt zilelor, scrie gds.ro.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, atacatorul este un bărbat din Timișoara, care ar fi venit la Palilula pentru a-și vedea prietena.

Între timișorean și vecinii fetei a izbucnit o altercație, iar bărbatul de 28 de ani a scos un pistol și a tras, ucigând un bărbat și rănind-ul pe fiul acestuia. Ulterior, bărbatul din Timișoara a încercat să se sinucidă cu aceeași armă, însă nu a reușit. Atât el cât și doljeanul rănit au fost transportați la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit primele îngrijiri medicale.

Polițiștii doljeni au mai precizat că cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Știre în curs de actualizare.

×