x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă la Iaşi

Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă la Iaşi

08 Feb 2016   •   13:23
Ambulanţă avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă la Iaşi

O ambulanţă care se afla în trafic cu semnalele acustice şi luminoase pornite a fost avariată, după ce a fost lovită în plin de o dubiţă în zona campusului studenţesc Tudor Vladimirescu din Iaşi.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat luni că accidentul a avut loc după ce şoferul dubiţei, în care se aflau două persoane, nu a acordat prioritate ambulanţei care trecea prin zonă cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

În momentul producerii accidentului, şoferul ambulanţei se deplasa dinspre zona Bucşinescu spre bulevardul Primăverii pentru a prelua o solicitare. La intersecţia de pe Splai Bahlui, şoferul unei dubiţe care venea dinspre zona Metalurgie nu a acordat prioritate ambulanţei deoarece semaforul îi indica culoarea verde.

"În timpul accidentului au fost rănite două persoane care se aflau în dubiţă. Ambele au refuzat să meargă la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conform acesteia, ambii şoferi au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. AGERPRES

×