x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Anchetă în cazul copilului abuzat de mamă, medic stomatolog în cadrul MAI

Anchetă în cazul copilului abuzat de mamă, medic stomatolog în cadrul MAI

19 Mai 2017   •   11:31
Anchetă în cazul copilului abuzat de mamă, medic stomatolog în cadrul MAI

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj a deschis o anchetă în cazul femeii de 47 de ani,  medic stomatolog la Centrul Medical Judeţean Gorj al Ministerului Afacerilor Interne, care și-a bătut cu sălbăticiefiul.

 ”Situația copilului este și în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Deja o echipă s-a deplasat la spital, unde a stat de vorbă cu copilul, urmează să se finalizeze și evaluarea medicilor, astfel încât să avem și concluziile lor. De asemenea, Poliția a demarat o anchetă pentru a se analiza circumstanțele în care copilul a fost agresat. Concluziile lor ne vor fi extrem de utile, pentru că în funcție de aceste concluzii vom putea să avem și noi demersurile specifice. Între timp, copilului îi va fi asigurată consilierea psihologică și familia va fi analizată din punct de vedere social”, a declarat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Vecinii spun că scandalurile dintre mamă și fiul său erau la ordinea zilei, din cauza rezultatelor școlare. ”Se aude de afară cum țipă la el. E și speriat copilul. Nu-l vezi să vorbească, să stea afară cu copiii. Nu știu ce vrea de la copilul acesta. Este foarte retras și e păcat. Este și ea medic stomatolog. Păcat!”, a mărturisit o femeie care locuiește în zonă. ”Nu-l lasă pe copil deloc să se odihnească. Îl scoală de dimineață, de la 08.00, ca să învețe. Vine copilul de la școală și nu-l lasă și pe el nici măcar un sfert de oră să se recreeze, îl pune să învețe până noaptea, la ora 23.00. Aud cum îl bate și noaptea, și dimineața, se aude zgomot puternic”, a spus o altă o vecină.

×