x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atac cu cuțit într-o biserică din Tecuci

Atac cu cuțit într-o biserică din Tecuci

08 Dec 2017   •   16:02
Atac cu cuțit într-o biserică din Tecuci

Enoriașii unei biserici din municipiul Tecuci, aflați la slujba de Sf. Nicolae, au tras o sperietură zdravănă când un bărbat, cunoscut cu afecțiuni psihice, a intrat în incinta lăcașului de cult și a început să amenințe, cu un cuțit, preoții și participanții la slujba religioasă.

Unul dintre bărbați a apelat numărul unic 112, iar Dispeceratul de Poliție a direcționat un echipaj al Jandarmeriei, aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci.

„Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra acestuia a fost găsit un cuțit cu lungimea de 25 cm. Bărbatul, în vârstă de 62 ani, domiciliat în Tecuci nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute și motivul pentru care purta cuțitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Tecuci unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port ilegal de cuțit, cercetările fiind continuate de către polițiști. Totodată, a fost solicitată prezența unei ambulanțe care l-a condus pe acesta la Spitalul de Psihiatrie Galați, pentru evaluare medicală de specialitate”, se arată într-un comunicat de presă, remis Jandarmeria Galați.

×