x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atitudine incalificabila a unei asistente de pe o ambulanță din Teleorman

Atitudine incalificabila a unei asistente de pe o ambulanță din Teleorman

21 Aug 2017   •   20:20
Atitudine incalificabila a unei asistente de pe o ambulanță din Teleorman

Scenă incredibilă într-o comună teleormăneană unde o asistenta de pe o ambulanță, solicitată în cazul unui pacient cu epilepsie, îl neglijează total un alt băbat căruia i s-a făcut rău.

Incidentul a avut loc duminică în comuna teleormăneană Plosca, unde un bărbat a suferit o criză de epilepsie. La fața locului, după zeci de minute de așteptare a sosit un echipaj fără medic, doar cu asistenă.

Mai multi martori au imortalizat scena cu telefoanele mobile, aceștia fiind revoltați de faptul că echipajul a ajuns la locul solicitării foarte târziu, după ce bărbatul aproape își revenise.

În tot acest timp, după ce bărbatului i s-a oferit consultație, fratele geamăn al acestuia a făcut și el o criză de epilepsie. Deși bărbatul pentru care fusese făcută solicitarea se simțea mai bine, asistenta de pe ambulanță a preferat să îl transporte pe acesta la spital ignorându-l pe cel de-al doilea.

O altă asistentă, aflată în timpul liber, a fost cea care s-a sesizat și i-a acordat primul ajutor celui de-al doilea bărbat după ce se ocupase și de primul.

După alte zeci de minute, o alta ambulanța a intervenit pentru cel de-al doilea barbat.

În cele din urmă, starea celor doi frați gemeni s-a îmbunătățit, amândoi fiind în afara oricărui pericol.

Sursa: explozivnews24.ro

×