x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Au văzut moartea cu ochii! Patru persoane au ajuns la spital, după ce maşina lor a căzut într-o râpâ în Gorj

Au văzut moartea cu ochii! Patru persoane au ajuns la spital, după ce maşina lor a căzut într-o râpâ în Gorj

18 Aug 2017   •   15:39
Au văzut moartea cu ochii! Patru persoane au ajuns la spital, după ce maşina lor a căzut într-o râpâ în Gorj

Maşina în care călătoreau a sărit de pe şosea şi a ajuns într-o râpă adâncă de câţiva metri. Pasagerii şi şoferul au ajuns, toţi, la spital. Martorii pun accidentul pe seama drumului acoperit cu criblură. Mai ales că în zonă doar în ultima lună au mai fost 4 accidente.

Pe un drum naţional în lucru s-a produs accidentul. În localitatea Câmpu Mare, din judeţul Gorj, şoferul a ajuns cu maşina în şanţ, după ce un altul l-ar fi atins, în depăşire. În autoturism erau 4 oameni. Toţi au ajuns la spital.

A fost un mare noroc că nimeni nu a murit, spun martorii. Pentru poliţişti, lucrurile sunt clare. Vina pentru producerea accidentului o poartă chiar şoferul.

Andrei Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Gorj:
Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, în zonă fiind efectuate lucrări de reparaţii pe carosabil.

Pe drumul național care face legătura între Târgu Jiu și Vâlcea se lucrează de mai bine de o lună. Cert este că drumarii aplică un tratament pe șosea iar oamenii spun că asta a dus la avarierea multor autoturisme. Acesta este al patrulea accident în decurs de o lună, pe acelaşi segment de şosea.Observator tv

×
Subiecte în articol: accident gorj