x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bacău - Un bărbat a omorât în bătaie o fetiță de 3 ani după care a ascuns cadavrul într-un geamantan

Bacău - Un bărbat a omorât în bătaie o fetiță de 3 ani după care a ascuns cadavrul într-un geamantan

22 Feb 2017   •   22:40
Bacău - Un bărbat a omorât în bătaie o fetiță de 3 ani după care a ascuns cadavrul într-un geamantan
Sursa foto: Foto: desteptarea.ro

Un bărbat de 40 de ani, tatăl a trei copii, cu vârste de 3, 5 şi 7 ani, din satul Mileştii de Sus,  comuna Parincea, s-a dus miercuri dimineaţă la o secţie de poliţie din municipiul Bacău unde le-a spus agenţilor că şi-a omorât nepoata, o copilă de 3 ani, care se afla tot în grija lui şi a soţiei pentru că mama micuţei este plecată la muncă în străinătate.


Imediat după autodenunţ au fost trimiși criminaliştii, ofiţerii de la Investigaţii Criminale şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău care au început ancheta. Reprezentanții autorităților au găsit fetiţa moartă într-un geamantan.


Bărbatul a mărturisit că fiind sub influența băuturilor alcoolice a bătut fata până a omorât-o, proprii copii fiind martori la scenele îngrozitoare.
Autorităţile locale i-au preluat pe ceilalţi minori şi cel mai probabil, cel puțin pe timpul anchetei penale, ei vor fi în grija Protecţiei Copilului.


„Am scos din casă cei trei copii care erau în viaţă şi i-am adus aici la primărie, aceștia fiind sunt în stare bună. Părinţii lor s-au înregistrat cu domiciliul la noi în Parincea în 2016, dar copiii n-au fost înscriși la primărie pentru alocaţie. Mama copilului mort este plecată în străinătate”, a declarat şi Sorin Roşu, primarul comunei Parincea.


Trupul neînsufleţit al micuţei a fost ridicat şi transportat la Morga pentru ca legiştii să facă necropsia şi să stabilească cauza decesului.

Sursa: desteptarea.ro

×