x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bacău: Un bărbat de 61 de ani, arestat preventiv pentru că şi-a abuzat sexual fiica în vârstă de 4 ani

Bacău: Un bărbat de 61 de ani, arestat preventiv pentru că şi-a abuzat sexual fiica în vârstă de 4 ani

25 Oct 2016   •   18:51
Bacău: Un bărbat de 61 de ani, arestat preventiv pentru că şi-a abuzat sexual fiica în vârstă de 4 ani

Un bărbat de 61 de ani, din comuna băcăuană Letea Veche, reţinut pentru că şi-ar fi abuzat sexual, la finele săptămânii trecute, fetiţa în vârstă de doar patru ani, a fost marţi arestat preventiv pentru 30 de zile, pe baza unei decizii a magistraţilor Judecătoriei Bacău. 

Suspectul a fost reclamat la primăria din localitate de concubina lui, în vârstă de 36 de ani. Femeia le-a spus asistenţilor sociali că bărbatul ar fi abuzat-o sexual pe fetiţă, de mai multe ori, motivând că nu a reclamat până în prezent faptele concubinului său de teamă să nu fie bătută. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi simulat un joc cu minora, pentru a putea să o supună la perversiuni sexuale. 

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DFASPC) Bacău a decis ca fetiţa şi mama sa să beneficieze de consiliere psihologică într-un centru specializat al instituţiei. 

Tot în comuna Letea Veche, în primăvara acestui an, un caz similar a ajuns în atenţia autorităţilor. Un bărbat de 54 de ani a fost atunci reţinut şi arestat preventiv după ce ar fi abuzat sexual de fata sa, în vârsta de 12 ani. Fapta a fost adusă la cunoştinţa autorităţilor de o vecină care i-a văzut în pat dezbrăcaţi. Femeia a reuşit să o convingă pe minoră să povestească despre abuzul sexual la care fusese supusă de tatăl său. 

DGASPC Bacău a decis să o preia pe minora abuzată, precum şi pe cei trei fraţi ai săi. AGERPRES

×