x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat găsit mort sub un tractor răsturnat pe câmp

Bărbat găsit mort sub un tractor răsturnat pe câmp

10 Dec 2017   •   13:40
Bărbat găsit mort sub un tractor răsturnat pe câmp

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi au demarat, duminică, o anchetă, după ce un bărbat din localitatea Pietrosu, comuna Tătăruşi, a murit sâmbătă seara, după ce a fost prins sub un tractor. 

Bărbatul a fost găsit întâmplător pe un câmp. În urma unui apel primit la serviciul 112, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, ale ambulanţei şi descarcerare. 

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe o parte din drum, cadrele medicale au fost nevoite să se deplaseze pe jos cu echipamentele şi aparatura medicală. 

"A fost dirijat un echipaj cu medic de la substaţia Paşcani, care a găsit la locul solicitării un bărbat decedat. Acesta avea un traumatism cranio-cerebral sever şi multiple traumatisme la nivelul toracelui şi membrelor", a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi. 

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

"Un bărbat în vârstă de 42 de ani care conducea un tractor pe un câmp a murit strivit după ce vehiculul a derapat şi s-a răsturnat. Bărbatul nu avea permis de conducere, iar vehiculul nu era înmatriculat", a declarat Adina Lupu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, în cauză a fost întocmit un dosar penal. AGERPRES

×