x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Beat și fără permis a omorât un om iar pe un altul l-a rănit grav

Beat și fără permis a omorât un om iar pe un altul l-a rănit grav

24 Iul 2017   •   13:38
Beat și fără permis a omorât un om iar pe un altul l-a rănit grav

Un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi în urma unui accident rutier provocat de un tânăr băut şi fără permis, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi. 

Potrivit sursei citate, un tânăr de 21 ani, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Drăguşeni a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unui tânăr de 21 ani şi rănirea unui bărbat de 31 ani, ambii pasageri în autoturism. 

Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că şoferul nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul Drager a fost înregistrată valoarea de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis. 

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×