x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bebeluș de 4 luni, salvat de pompieri dintr-un incendiu

Bebeluș de 4 luni, salvat de pompieri dintr-un incendiu

30 Sep 2016   •   18:46
Bebeluș de 4 luni, salvat de pompieri dintr-un incendiu
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Un copil de patru luni a fost salvat de pompieri cu ajutorul unei scări culisabile, în urma unui incendiu iscat vineri într-o locuinţă din Mihăileşti, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Cristian Virag.

''Prin 112 am fost anunţaţi de locatarii unei locuinţe individuale cu două niveluri, etaj şi mansardă, din Mihăileşti, că într-o cameră situată la parterul clădirii a izbucnit un incendiu şi mai multe persoane sunt blocate la un etaj superior. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Garda de Intervenţii Mihăileşti care au constatat că la parterul clădirii este un incendiu cu degajări mari de fum, iar la etaj se află două persoane adulte şi un copil în vârstă de patru luni. Pentru că fumul era puternic pompierii au luat decizia să nu evacueze copilul din casă pe scara locuinţei prin fum şi au folosit scara culisabilă, copilul fiind preluat de la etajul clădirii, atât persoanele adulte cât şi copilul fiind acum în afara oricărui pericol'', a spus Cristian Virag.

Potrivit acestuia, pompierii acţionează în prezent pentru stingerea incendiului. Se pare că la parterul imobilului a fost folosit un cuptor cu microunde care ulterior a luat foc, iar materialele plastice componente au dus la o mare degajare de fum. AGERPRES

×