x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bijuterii din argint, ascunse în bancheta unui microbuz

Bijuterii din argint, ascunse în bancheta unui microbuz

22 Iun 2018   •   17:18
Bijuterii din argint, ascunse în bancheta unui microbuz

Poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit, ascunse în bancheta unui microbuz condus de un cetăţean moldovean, aproximativ cinci kilograme de bijuterii presupuse a fi din argint, se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi 

Potrivit sursei citate, un echipaj al Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire a unei autoutilitare, înmatriculată în Republica Moldova, condusă de un cetăţean din Republica Moldova, de 50 ani. 

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în bancheta destinată şoferului, 4.970 grame bijuterii din metal alb (inele, brăţări, cercei, pandantive, lănţişoare), presupuse a fi din argint. 

Bărbatul a declarat că a achiziţionat bijuteriile de pe raza localităţii Vlădeşti, judeţul Galaţi, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte. 

Bijuteriile, în valoare de 9.940 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. AGERPRES

×