x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bistriţa-Năsăud: Accident cu cinci victime pe DN 17D

Bistriţa-Năsăud: Accident cu cinci victime pe DN 17D

24 Sep 2016   •   20:50
Bistriţa-Năsăud: Accident cu cinci victime pe DN 17D

Cinci persoane au fost implicate într-un accident produs sâmbătă după-masă în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17D, în urma coliziunii dintre două autoturisme, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb. 

Un bărbat de 46 ani din comuna bistriţeană Rebra, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Mocod, a pătruns pe contrasens şi a colizionat frontal un alt autovehicul, condus regulamentar de un tânăr de 22 de ani din Dej, judeţul Cluj. 

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în maşina care se deplasa regulamentar au rămas încarcerate şi a fost nevoie de intervenţia celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a fi scoase în siguranţă. 

În maşina condusă de bărbatul de 46 ani se afla şi un copil de trei ani. 

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare, iar conducătorul auto vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. 

Traficul pe DN 17D, în zona unde s-a produs accidentul, s-a desfăşurat cu greutate pe timpul intervenţiei echipajelor medicale şi a poliţiştilor care au efectuat măsurători la faţa locului. AGERPRES

×