x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Braconier, prins de polițiști după ce a împușcat o căprioară

Braconier, prins de polițiști după ce a împușcat o căprioară

05 Dec 2017   •   16:16
Braconier, prins de polițiști după ce a împușcat o căprioară
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Bustuchin, a fost prins în flagrant după ce a împuşcat ilegal un căprior pe Fondul de Vânătoare Berleşti, el fiind reţinut pentru 24 de ore, reiese dintr-un comunicat postat marţi pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au depistat în flagrant, pe Fondul de Vânătoare Berleşti, două persoane ce se aflau lângă un căprior împuşcat şi care au fugit la vederea agenţilor, abandonând leşul. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din comuna Bustuchin, a împuşcat un căprior în Fondul de Vânătoare Berleşti, ce aparţine Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj, fără a deţine autorizaţie legală de vânătoare. În baza probatoriului administrat în dosar, pentru bărbatul de 56 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioada de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi (marţi - n.r.) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti cu propuneri legale", se arată în comunicat. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic. AGERPRES

×