x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: Tânăr înjunghiat pe stradă în urma unui conflict în incinta unei agenţii de pariuri sportive

Brăila: Tânăr înjunghiat pe stradă în urma unui conflict în incinta unei agenţii de pariuri sportive

29 Mai 2017   •   16:04
Brăila: Tânăr înjunghiat pe stradă în urma unui conflict în incinta unei agenţii de pariuri sportive

Un bărbat de 30 de ani a fost rănit prin înjunghiere pe o stradă din Brăila de către un alt tânăr, în urma unui conflict iscat în incinta unei case de pariuri sportive, poliţiştii fiind pe urmele agresorului, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila. 

Conform acestuia, ofiţerul de serviciu al Poliţiei Municipiului Brăila a fost sesizat, duminică seara, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, la intersecţia bulevardului Dorobanţilor cu strada 1 Decembrie 1918, se află o persoană înjunghiată în picior. 

Conflictul între un bărbat de 30 de ani din Vaslui şi agresor, un brăilean de 24 de ani, a început în interiorul unei agenţii de pariuri sportive şi a continuat în stradă, unde victima a fost înjunghiată în piciorul drept, reiese din comunicat. 

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, medicul legist stabilind că vătămările suferite necesită pentru vindecare între 23 şi 25 de zile de îngrijiri medicale, în caz de evoluţie favorabilă, fără ca acestea să îi pună în primejdie viaţa. 

Ancheta poliţiştilor în acest caz se desfăşoară sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tanar injunghiat Braila