x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Braşov: Cinci persoane rănite în urma unui accident pe DN1, între Vlădeni şi Perşani

Braşov: Cinci persoane rănite în urma unui accident pe DN1, între Vlădeni şi Perşani

03 Sep 2017   •   18:37
Braşov: Cinci persoane rănite în urma unui accident pe DN1, între Vlădeni şi Perşani

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, duminică, în jurul orei 16,00, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism pe DN1, între localităţile Vlădeni şi Perşani, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja. 

Cele cinci victime, doi bărbaţi, două femei şi un copil, conştiente, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov pentru îngrijiri medicale. 

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, două ambulanţe şi un echipaj cu apă şi spumă. Circulaţia pe DN1 în zona accidentului s-a desfăşurat cu dificultate pe durata intervenţiei echipajelor medicale şi a cercetărilor efectuate de poliţişti. 

Un alt accident rutier a avut loc duminică după-amiază pe DN1, între Timişul de Sus şi Timişul de Jos, soldat cu două victime, a mai precizat sursa citată. Cel mai probabil, carosabilul umed a favorizat producerea accidentelor de circulaţie, judeţul Braşov fiind afectat duminică, începând cu ora 15,00, de ploi. AGERPRES

×