x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Braşov: Şapte persoane au ajuns la spital după un accident petrecut pe DN 1S

Braşov: Şapte persoane au ajuns la spital după un accident petrecut pe DN 1S

12 Feb 2016   •   16:10
Braşov: Şapte persoane au ajuns la spital după un accident petrecut pe DN 1S

Şapte persoane, între care şi doi minori, au ajuns vineri la spital, după ce două autoturisme s-au ciocnit între localităţile braşovene Veneţia de Jos şi Părău, pe DN 1S, la locul accidentului intervenind patru echipaje SMURD.

Potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES de biroul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Braşov, un braşovean de 42 de ani care conducea un autoturism din direcţia Veneţia de Jos spre Părău nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri pe un sector de drum unde această manevră este interzisă (drum în pantă) şi a ajuns pe contrasens. Autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani care venea din sens opus.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a celor doi conducători auto, precum şi a unui bărbat din autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, dar şi a altor patru persoane, între care şi două minore, aflate în celălalt autoturism", se arată în comunicatul de presă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

×