x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Buzău: Un copil și trei adulți răniți în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini

Buzău: Un copil și trei adulți răniți în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini

14 Noi 2021   •   20:27
Buzău: Un copil și trei adulți răniți în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini

Un copil și trei adulți au fost răniți duminică seara în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini. Unul dintre șoferi a consumat alcool, au stabilit polițiștii.

Accidentul a avut loc pe DN 2, la intrarea în localitatea Poșta Câlnău dinspre Buzău. Trei mașini au fost implicate, iar circulația pe șosea a fost îngreunată zeci de minute.
Un autoturism a fost condus de un șofer de 50 de ani, din Poșta Câlnău, altul de un șofer de 34 de ani, din Vrancea, și al treilea de un șofer în vârstă de 51 ani, din Vrancea.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului din Poșta Câlnău, echipamentul a indicat o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 50 de ani și a unei femei. De asemenea, au fost răniți doi pasageri din autoturismul șoferului de 34 de ani, un copil de 5 ani și o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea.

În cauză se va întocmi dosar penal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident