x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cadavrul unui bărbat, recuperat din lacul de acumulare Paltinu

Cadavrul unui bărbat, recuperat din lacul de acumulare Paltinu

26 Aug 2016   •   15:40
Cadavrul unui bărbat, recuperat din lacul de acumulare Paltinu
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Cadavrul unui bărbat încă neidentificat a fost scos, vineri, din apele lacului de acumulare Paltinu, trupul neînsufleţit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi pentru identificare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, cinci subofiţeri au intervenit pentru scoaterea din apele lacului Paltinu a cadavrului unui bărbat, corpul fiind observat de către o persoană aflată în zonă.

Autorităţile iau în calcul posibilitatea ca trupul neînsufleţit să fie al unui medic chirurg în vârstă de 34 de ani din Bucureşti care a fost căutat, în ultimele zece zile, de pompieri şi chiar scafandri, după ce a fost dat dispărut de familie, iar maşina sa a fost găsită în apropierea barajului de la Paltinu. De asemenea, medicul a lăsat la locuinţa sa din Bucureşti şi un bilet de adio.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Marian Popescu, a declarat că, după scoaterea cadavrului din apă, acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului şi pentru identificare.

AGERPRES

×