x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Carnagiu pe DN 17C. Patru tineri au murit într-un accident. Nu au avut nicio sansa

Carnagiu pe DN 17C. Patru tineri au murit într-un accident. Nu au avut nicio sansa

17 Apr 2017   •   09:37
Carnagiu pe DN 17C. Patru tineri au murit într-un accident. Nu au avut nicio sansa
Sursa foto: Bistriteanul.ro

Patru tineri şi-au pierdut viaţa în noaptea de duminică spre luni în urma unui accident produs pe DN 17C, în localitatea Telciu din judeţul Bistriţa-Năsăud, maşina în care se aflau izbindu-se violent de un stâlp de electricitate.

Potrivit comunicatului de presă transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a produs la o jumătate de oră după miezul nopţii, spre locul accidentului fiind direcţionate echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor ale SMURD, un echipaj de descarcerare şi două echipaje ale Ambulanţei.

"Iniţial au fost anunţate trei victime rămase încarcerate într-un autoturism intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, de pe marginea părţii carosabile. În momentul în care echipajele de salvatori au ajuns la locul indicat, au găsit cinci victime de sex masculin rămase încarcerate, dintre care patru inconştiente. Intervenţia a avut un grad ridicat de dificultate, dat de faptul că stâlpul şi firele de electricitate rupte în urma impactului au căzut pe caroseria autoturismului şi pe partea carosabilă şi au îngreunat intervenţia echipajelor de salvatori", precizează ISU.

Tinerii aflaţi în stare de inconştienţă, cu vârste cuprinse între 19 şi 36 de ani, au fost extraşi şi predaţi echipajelor medicale. Doi prezentau, însă, leziuni incompatibile cu viaţa, iar ceilalţi doi nu au răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de către salvatori timp de 45 minute şi au fost declaraţi de asemenea decedaţi la locul accidentului.

Accident Telciu 17.04.2017

Cea de-a cincea victimă, un adolescent de 16 ani, a fost extras prin luneta autoturismului, conştient, cu leziuni şi traumatisme, mai ales în zona membrelor inferioare. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: accident