x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Carnagiu pe șosea! Un cioban și turma lui au murit după ce un şofer beat a intrat cu mașina în ei

Carnagiu pe șosea! Un cioban și turma lui au murit după ce un şofer beat a intrat cu mașina în ei

13 Sep 2017   •   15:48
 Carnagiu pe șosea! Un cioban și turma lui au murit după ce un şofer beat a intrat cu mașina în ei

Un bărbat a fost reţinut după ce a condus beat şi a provocat un adevărat măcel pe o şosea din judeţul Galaţi.

Un cioban a murit, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte după ce şoferul beat i-a spulberat în timp ce traversau strada. De asemenea, în urma accidentului au murit şi 25 de oi.

Accidentul s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 03.00, pe raza localităţii Fârţăneşti.

"Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că doi ciobani de 57 și 30 ani, în timp ce traversau cu turma de oi  drumul județean 242 B, au fost surprinși și accidendați de un autoturism condus de un tânăr de 33 ani.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 57 ani a murit, iar celălalt a fost rănit fiind transportat  la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, în accidentul rutier au fost acroșate și omorâte 25 de ovine.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul  fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea a unui vehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Observator.tv

×