x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Castelul Corvinilor a devenit platou de filmare pentru Warner Bros

Castelul Corvinilor a devenit platou de filmare pentru Warner Bros

28 Apr 2017   •   16:08
Castelul Corvinilor a devenit platou de filmare pentru Warner Bros
Sursa foto: DANIEL CARCEA

Castelul Corvinilor din Hunedoara, una dintre cele mai importante atracții turistice din România, devine din nou platou de filmare. De data aceasta, în vestul țării au ajuns reprezentanți ai celebrei companii americane Warner Bros, care intenționează să filmeze scene dintr-un lungmetraj horror. 

Aranjarea decorurilor la Castelul Corvinilor a început deja, iar echipa de producție va ajunge, peste câteva zile, la Hunedoara. Secvențele turnate vor putea fi văzute în filmul de groază “The Nun” (Călugărița), a căruia premiera va avea loc în luna iulie a anului viitor, în Statele Unite ale Americii. Echipa de producție va filma atât în interiorul castelului, în Sala Dietei, cât și în afara monumentului istoric.

„Filmările vor avea loc în grădina și în șanțul de apărare al castelului. Pe perioada desfășurării acestora, accesul turiștilor nu va fi restricționat”, a declarat Cristian Roman, directorul Castelului Corvinilor, pentru Servus Hunedoara. 

Filmul „The Nun” s-a „desprins” din seria de succes „The Conjuring” și este regizat de Corin Hardy, pasionat de efecte speciale și de lungmetraje horror, urmând să fie distribuit de Warner Bros. Filmul va fi realizat atât la Hunedoara, cât și la Sighișoara. De asemenea, câteva scene vor fi filmate și în incinta Palatului Parlamentului. Filmările pentru filmul de groază “The Nun” se vor încheia până la sfârșitul lunii iunie. Scenariul filmului are la bază un personaj demonic, sub înfățișarea unei călugărițe. Printre cei care vor juca în film se numără actorul Demian Bichir, care va interpreta rolul unui preot trimis de Vatican să investigheze moartea misterioasă a unei călugărițe.
 

Sursa: pressalert.ro

×