x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz dramatic în Vaslui! O femeie a stat 6 ore pe un câmp, aprope dezbrăcată, după ce a fost luată la ocazie de un vasluian

Caz dramatic în Vaslui! O femeie a stat 6 ore pe un câmp, aprope dezbrăcată, după ce a fost luată la ocazie de un vasluian

19 Noi 2017   •   19:22
Caz dramatic în Vaslui! O femeie a stat 6 ore pe un câmp, aprope dezbrăcată, după ce a fost luată la ocazie de un vasluian

Caz absolut înfiorător în Vaslui, unde o femeie a zăcut pe câmp, noaptea, pe jumătate dezbrcată, mai bine de şase ore. Nefericita fusese luată la ocazie de un vasluian, iar acum nu va mai putea merge niciodată pe propriile picioare. 

Poliţia a făcut abia acum public cazul unei femei de 44 de ani din Vaslui, victimă a unui cumplit accident rutier petrecut în mai. Ancheta este încă în plină desfăşurare. Accidentul s-a produs noaptea, şoferul a scos victima din maşină şi, scrie adevărul.ro, a abandonat-o pe câmp, unde a fost găsită, după 6 ore, de un cioban.

În seara de 28 mai, Eugenia Toma (44 de ani) se întorcea de la muncă acasă, în Văleni, pe jos. Pe drum, femeia a fost ajunsă de un autoturism condus de un consătean, Vasile Cardoneanu, care s-a oferit să o conducă. În autoturism, pe bancheta din dreapta şoferului, se afla un copil de doi ani. 

La un moment dat, pe drumul dintre Viişoara şi Văleni, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat. În urma impactului, femeia a fost grav rănită. Şoferul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a sunat la 112. A scos femeia din autoturism, a lăsat-o pe câmp, după care şi-a luat copilul şi a plecat pe jos spre casă, abandonându-şi şi victima, şi maşina. 

Rănită grav, femeia a zăcut pe câmp mai bine de şase ore. În jurul orei 4.30 dimineaţa, un cioban care trecea prin zonă a descoperit victima pe câmp, parţial dezbrăcată. În zonă se afla şi maşina avariată. Imediat ciobanul a alertat autorităţile. Având în vedere că victima era dezbrăcată în partea inferioară a corpului, poliţiştii au suspectat într-o primă fază că aceasta ar fi fost victima unei infracţiuni sexuale, însă expertiza medico legală a infirmat această ipoteză. 

Cel mai probabil, cred anchetatorii, hainele au căzut când victima a fost târâtă din maşină. "E un caz fară precedent. O atrocitate de nedescris.", a declarat Geanina Poroşnicu, avocata victimei. Transportată la spital, femeia a fost diagnosticată cu leziuni severe, necesitând 70 de zile de îngrijiri medicale, fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa, rămânând imobilizată la pat. Potrivit concluziilor medico legale, victima nu se va mai putea deplasa pe propriilei picioare vreodată. 

Poliţiştii l-au descoperit pe Vasile Corduneanu la domiciliul său. La mai bine de şase ore de la accident, acesta avea o imbibaţie alcoolică de 0,27 mg alcool pur în aerul expirat. Şoferul a declarat poliţiştilor că, de fapt, victima ar fi coborât singură din autoturism, după accident, şi i-ar fi spus că merge singură pe jos acasă. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după producerea accidentului, însă procurorii au dispus cercetarea acestuia în stare de libertate. 

"În cauză se fac cercetări sub aspectu săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea organelor ce cercetare penală.", a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.Observator.tv

×