x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz scandalos în Vaslui, o adolescentă a vrut să își vândă copilul

Caz scandalos în Vaslui, o adolescentă a vrut să își vândă copilul

30 Iul 2016   •   16:50
Caz scandalos în Vaslui, o adolescentă a vrut să își vândă copilul

Politistii vasluieni efectueaza o ancheta in cazul unei minore de doar 14 ani, internată cu copilul în vârstă de 5 luni în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean (SJU) Vaslui. Tanara este acuzată că vrea să isi vândă copilul unei familii din Bucureşti.


Fata, domiciliata in localitatea vasluiana Dragesti, din apropiere de orasul Negresti, despre care se crede că ar fi primit deja suma de 2000 de euro, a fost auzită în timp ce vorbea la telefon despre felul în care va intra în posesia altei sume de bani, în momentul externării din spital, iar cea care a coordonat afacerea a fost, sustin oamenii legii, mama adolescentei, relatează bzv.ro.


”La această dată este în lucru un dosar penal în care se efectuează cercetări de către poliţişti de la Poliţia oraşului Negreşti, vizând infracţiunea de act sxual cu un minor. Pe de altă parte, au fost demarate verificări de către lucrători ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, urmare a unei sesizări primite din partea Spitalului Judeţean Vaslui, cu privire la încredinţarea unui minor în vârstă de 5 luni. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că sunt demarate proceduri legale privind luarea unor măsuri de protecţie a minorului, respectiv darea în plasament către o familie din Bucureşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

×