x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz şocant în Neamţ! Un cioban a sechestrat şi atacat cu toporul un copil

Caz şocant în Neamţ! Un cioban a sechestrat şi atacat cu toporul un copil

19 Oct 2017   •   12:45
Caz şocant în Neamţ! Un cioban a sechestrat şi atacat cu toporul un copil

Caz revoltator la Tazlau, judetul Neamt, acolo unde un adolescent a fost tinut ostatic sub amenintarea ca va fi taiat cu toporul de un cioban cu antecedente penale.

Baiatul este elev, are 16 ani iar in dupa-amiaza zilei de joi, 12 octombrie, in timp ce se deplasa cu caruta, a fost prins si imobilizat de un cioban care pazea o turma de oi.

Agresorul s-a napustit din senin asupra baiatului si, sub amenintarea cu moartea, i-a luat telefonul si l-a sunat pe tatal acestuia.

”Ti-l fac bucati si ti-l trimit acasa”, a ameninţat ciobanul.

Tatal baiatului, Marian Cioineag, nu este in tara, asa ca si-a alertat sotia, care la randul ei a sunat la 112. După două ore de căutări, oamenii legii l-au gasit pe baiat, sechestrat de cioban, cu tot cu cal si cu caruta.

Baiatul era paralizat de frica, scriu cei de la tvmneamt.ro.

Adolescentul le-a povestit politistilor că, timp de peste doua ore, a fost amenintat continuu cu toporul de cioban, care, la un moment dat, a vrut chiar sa-l loveasca cu toporul, insa a reusit sa se fereasca.

Ciobanul este din comuna Borlesti si in trecut a fost condamnat la inchisoare tot pentru o fapta cu violenta.

Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, cms. Costel Irina a declarat pentru tvmneamt.roca in cauza s-a deschis un dosar penal pentru amenintare.

×