x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz șocant la Vaslui! Un hoț a adormit la volanul mașinii pe care tocmai o furase

Caz șocant la Vaslui! Un hoț a adormit la volanul mașinii pe care tocmai o furase

25 Sep 2017   •   10:53
Caz șocant la Vaslui! Un hoț a adormit la volanul mașinii pe care tocmai o furase

Scenă parcă desprinsă din filmele de comedie, la Bârlad! Un hoţ de maşini a fost prins de autorităţi dormind chiar în autovehiculul pe care îl furase. Tânărul de 23 de ani a fost reţinut pe 22 septembrie, după ce a furat o Dacia 1310 din curtea proprietarului. Mai mult de atât, hoţul nu are permis de conducere şi se afla şi sub influenţa băuturile aloolice. 

Cristi Dingă, în vârstă de 23 de ani, din comuna gălăţeană Bălăbăneşti a fost găsit de poliţişti dormind în maşina furată, de unde a fost dus la secţie. Tânărul se ala deja sub control judiciar pentru o infracţiune similară comisă pe data de 5 septembrie. 

Oamenii legii l-au prins în fapt la doar un kilometru şi jumătate distanţă de locul din care furase automobilul. După ce s-au amuzat copios pe seama acestuia, poliţiştii l-au dus la secţie, unde au descoperit că individul mai fusese prins pentru o faptă aproape trasă la indigo.

A fost dus din nou la Parchetul Bârlad pe 22 septembrie, iar dupã audierea sa, procurorul de caz l-a prezentat instantei de judecatã cu propunere de înlocuire a mãsurii controlului judiciar cu arestarea preventivã. Judecãtorul dat termen pentru judecarea solicitãrii procurorului de caz pentru luni, 25 septembrie. Între timp, Cristi Dingã a fost pus în libertate, mandatul de retinere de 24 de ore expirând tot sâmbãtã. Observator.tv

×