x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz tragic la Buzău: Un bărbat a murit iar soția sa este în stare gravă, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Caz tragic la Buzău: Un bărbat a murit iar soția sa este în stare gravă, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

09 Feb 2020   •   17:00
Caz tragic la Buzău: Un bărbat a murit iar soția sa este în stare gravă, după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost găsit duminică mort şi soţia lui, de 64 de ani, în stare gravă, cei doi fiind probabil intoxicaţi cu monoxid de carbon.


"În urma unui apel la 112, pompierii din cadrul ISU Buzău au executat o misiune de deblocare a uşii unei locuinţe de pe strada Horticolei în urma căreia au fost găsite două persoane, un bărbat decedat, iar o femeie în stare gravă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. Vasile Prahoveanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul a fost găsit decedat, iar femeia, în vârstă de 64 de ani, prezenta semne vitale, a fost resuscitată de un echipaj SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii medicale în stare comatoasă, cu sindrom de deshidratare sever, posibil intoxicată cu monoxid de carbon.

La faţa locului se află şi o echipă de procurori criminalişti. Cel mai probabil, cei doi soţi s-au intoxicat cu monoxid de carbon, încălzirea locuinţei efectuându-se cu gaz metan. 

www.agerpres.ro

×