x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ce surpriză le-a pregătit RATB călătorilor! Tramvai special, pe linia 1

Ce surpriză le-a pregătit RATB călătorilor! Tramvai special, pe linia 1

27 Iun 2016   •   15:50
Ce surpriză le-a pregătit RATB călătorilor! Tramvai special, pe linia 1
Sursa foto: FOTO: www.youtube.com

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă călătorii că, în dimineaţa zilei de marţi, 28 iunie 2016, un tramvai de pe linia 1 le va oferi o surpriză.

 Cei care se vor urca în tramvaiul pregătit de membrii Asociaţiei Arta Nu Muşcă vor găsi pe geamuri şi pe scaune scrisori motivaţionale (plicuri sigilate, cu menţiunea „Curaj, deschide!”, în care vor fi scrise caligrafic anumite mesaje), cu scopul de a însufleţi publicul în drumul spre serviciu sau spre diverse alte destinaţii.

Un tramvai astfel împodobit va pleca pe linia 1, la ora 8, de la Depoul Dudeşti, urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare.

Prin efort propriu, membrii asociaţiei au pregătit 300 de epistole cu sigiliu, adreate călătorilor RATB, cu scopul de a le aduce călătorilor un zâmbet. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat să păstreze scrisoarea sau să transmită bucuria către un alt călător.

RATB îşi reafirmă ataşamentul faţă de călători şi – indiferent de limitările financiare -  face eforturi pentru a oferi servicii de calitate.

Sursa: ratb.ro

FOTO: www.LivrezDragoste.ro

×
Subiecte în articol: tramvai ratb linia 1