x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cea mai beată şoferiţă a fost prinsă la Braşov. Alcoolemie record pentru o femeie la volan: peste 2 la mie!

Cea mai beată şoferiţă a fost prinsă la Braşov. Alcoolemie record pentru o femeie la volan: peste 2 la mie!

06 Dec 2017   •   10:51
Cea mai beată şoferiţă a fost prinsă la Braşov. Alcoolemie record pentru o femeie la volan: peste 2 la mie!

O femeie din Zărneşti a bătut toate recordurile în ce priveşte alcoolemia la volan. Chiar şi în cazul bărbaţilor se întâmplă foarte rar să fie surprinşi conducând şi având o alcoolemie de peste 1 la mie, însă o reprezentantă a sexului frumos conducea prin oraşul braşovean în timp ce avea o alcoolemie de peste 2 la mie! În plus, şoferiţa de ocazie nu avea nici măcar permis de conducere! Şansa ei a fost că poliţiştii au oprit-o la timp şi au trimis-o direct în arestul IPJ. 

„Aceasta, la aceeaşi dată, 04 decembrie a.c., în jurul orei 04.00, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism pe strada Pompiliu Dan, din oraşul Zărneşti, sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără să posede permis de conducere. Conform raportului de analiză toxicologică, alcoolemia acesteia a fost de  2,1 mg/l alcool pur în sânge”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu, scrie Buna Ziua Brasov.

Femeia de 30 de ani este cercetată penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.
 

×
Subiecte în articol: alcoolemie