x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci copii din Iași au fost premiați de poliție pentru că au returnat banii găsiți pe o alee din oraș

Cinci copii din Iași au fost premiați de poliție pentru că au returnat banii găsiți pe o alee din oraș

14 Sep 2017   •   14:30
Cinci copii din Iași au fost premiați de poliție pentru că au returnat banii găsiți pe o alee din oraș

Cinci copii din cartierul Tătăraşi, care s-au prezentat la Secţia IV Poliţie pentru a returna banii găsiţi pe o alee, au primit diplome din partea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, în semn de apreciere pentru spiritul civic.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, a declarat că micuţii au predat poliţiştilor 200 lei, sumă pe care aceştia au găsit-o pe o stradă din cartierul Tătăraşi.

Cei cinci copii - patru băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, au declarat poliţiştilor că au găsit banii în timp ce se aflau pe strada Ion Creangă. După o deliberare de câteva minute, cei mici s-au decis să se prezinte la Poliţie pentru a preda banii găsiţi.

În semn de apreciere, poliţiştii le-au înmânat câte o diplomă celor mici în semn de recunoaştere şi apreciere pentru spiritul civic de demonstrat.

"Considerăm că gestul lor de spirit civic este un exemplu de urmat. Vom face adrese instituţiilor de învăţământ în care aceştia învaţă, pentru a afla şi ceilalţi colegi că au adus banii găsiţi la secţia de poliţie", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi. AGERPRES

×