x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci răniţi în urma a două accidente rutiere pe DN2B, în condiţiile unui carosabil acoperit cu polei

Cinci răniţi în urma a două accidente rutiere pe DN2B, în condiţiile unui carosabil acoperit cu polei

22 Feb 2018   •   10:33
Cinci răniţi în urma a două accidente rutiere pe DN2B, în condiţiile unui carosabil acoperit cu polei

Cinci persoane au fost rănite în urma a două accidente rutiere petrecute în această dimineaţă, pe DN2B Buzău - Brăila, în zonele Cilibia şi, respectiv, Gălbinaşi, ambele fiind cauzate de neadaptarea vitezei autovehiculelor în condiţiile unui carosabil acoperit cu polei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău. 

În afara localităţii Cilibia, o femeie a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea şi a acroşat doi copaci de pe marginea drumului, ea şi doi adolescenţi fiind răniţi. 

"O femeie în vârstă de 43 ani, din Brăila, care circula cu un autoturism pe DN 2B pe direcţia Brăila către Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara carosabilului şi a acroşat succesiv doi pomi marginali. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, precum şi a doi pasageri în vârstă de 16 şi 17 ani, ambii din Brăila. Toate persoanele au fost transportate la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de circulaţie la carosabilul acoperit cu polei", potrivit sursei citate.  

La intrarea în localitatea Bentu dinspre Gălbinaşi, o autoutilitară a intrat în coliziune frontală cu un autotren, un al treilea autovehicul fiind ulterior implicat în accidentul rutier, soldat cu două victime. 

"Din primele date, un buzoian în vârstă de aproximativ 25 de ani care se deplasa cu o autoutilitară din direcţia Buzău către Brăila pe DN 2B, în afara localităţii Gălbinaşi, nu a adaptat viteza de deplasare, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un TIR condus de un brăilean în vârstă de 45 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, care au fost transportaţi la spital. De asemenea, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de vehiculul de dinainte, un autoturism care circula în spatele autotirului a intrat în coliziune cu acesta, rezultând doar pagube materiale. Traficul rutier în zonă a fost blocat timp de două ore", au mai spus reprezentanţii IPJ Buzău .AGERPRES

×
Subiecte în articol: accidente buzau cinci raniti